Woningpresentatie

In de unieke en creatieve samenwerking met een binnenhuisarchitect wordt de woning professioneel en op een kwalitatief hoogwaardige manier gepresenteerd. I.D. Binnenhuisarchitectuur restylet de woning en wij maken een uitgebreide en representatieve fotoreportage van de woning (binnens- en buitenshuis). Ook kan een stijlvolle WoningVerkoop Video worden gemaakt voor publicatie op bijvoorbeeld Funda en makelaarssites.

Voor makelaars en huizenverkopers

Zowel makelaars als huizenverkopers weten dat het op dit moment niet eenvoudig is woningen voor een goede prijs en binnen een acceptabele termijn te verkopen. Zoals onder andere de NVM aangeeft dalen de huizenprijzen. Er worden ook minder woningen verkocht en ze staan langer te koop.

We helpen u de woning aantrekkelijk, hedendaags en als één geheel te presenteren en om dit fotografisch vast te leggen. Als u met ons in zee gaat doen wij er alles aan om uw verwachtingen van ons optimaal waar te maken.

Sorry:
- Please recheck your ID(s).
- If you are showing a private album, check that the "Retrieve Photos From" option is set to "User's Private Album" and that the Authorization Key is correct.

U heeft tevens de mogelijkheid additioneel een seizoensgebonden presentatie te laten maken van een woning die reeds langere tijd te koop staat.

De eerste indruk telt

Uit onderzoek van Funda blijkt dat een kwalitatief hoogwaardige presentatie van een pand opvalt bij een breder geïnteresseerd publiek. Het vergroot de kans op meer bezichtigingen en dus op meer potentiële kopers.

De bijzondere samenwerking met I.D. Binnenhuisarchitectuur en de synergie die daaruit voortkomt, staat ervoor garant dat uw woning optimaal in beeld wordt gebracht. Het object zal daardoor extra opvallen in de diverse websites en de presentatie zal vele geïnteresseerden aanspreken. Immers, de eerste indruk telt!

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de WoningVerkoop Presentatie site.