Reviews

Als allround fotografen kunnen wij natuurlijk zelf onze foto’s heel mooi vinden. Maar het is veel belangrijker wat onze opdrachtgevers ervan vinden. Daarom verzamelen we uitspraken/reviews/recensies van onze opdrachtgevers over de samenwerking met ons en hun mening over de door ons gemaakte fotoreportages. De reacties op onze reportages kun je hieronder lezen.

"Ze gaan er echt helemaal voor!"

Hartstikke leuk, en erg goede/leuke ideeën.

Ze gaan er echt helemaal voor. Eduard klimt zelfs in bomen en dergelijke voor de mooie shots!

Bettina en Elbert (Bergambacht)

"Tevreden over de foto's en de beeldkwaliteit"

Wij vonden jullie gezellige en goed samenwerkende fotografen. Wij zijn tevreden over de hoeveelheid foto's en ook over de beeldkwaliteit.

Wat ik ook een pré vond was dat we alle foto's op grote kwaliteit kregen. Het filmpje was een leuke samenvatting. En ook de bewerking van de foto's was leuk.

Gerline en Gerard (Bennekom)

"Ontspannen, maar professionele manier van werken"

We zijn erg blij met de ontspannen maar toch professionele manier van werken door Allround Fotografie. Alles is van tevoren goed afgestemd en hoewel het voor ons een erg spannende dag was, voelden we ons toch op ons gemak.

We zijn zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat!!!

Tesla en Bob (Amsterdam)

"Zeer zeker aan te bevelen"

Wij hebben de samenwerking als zeer plezierig ervaren. Er was een prettige ontspannen sfeer waarbij op een leuke wijze foto's genomen werden.

Ontzettend leuke en enthousiaste fotografen die vanuit verschillende oogpunten foto's schoten.

We hebben net de diashow en de foto's bekeken en ze zijn echt helemaal super geworden! Mooie foto's van alle momenten vanuit verschillende hoeken. En natuurlijk een hele mooie diashow!

Zeer zeker aan te bevelen!

Elianne en Charles (Kollumerzwaag)

"Mooiste momenten perfect gefotografeerd!"

Beste Eduard en Suzanne,

Door jullie enthousiasme, snelle reactietijd bij de meest romantische en hilarische momenten, oog voor detail, perfectionisme, samenspel en geweldige humor zijn onze mooiste momenten perfect gefotografeerd en met de special effects nog levender en spannender geworden dan wij ooit van te voren hadden kunnen bedenken!!

Dank jullie wel!

Liefdevolle groeten,
Luuk & Eveline

 

Eveline en Luuk (Amsterdam)

"Wij zeggen: Ga zo door!!"

Wij en onze vrienden en familie vonden de foto's geweldig! En de manier waarop alles verliep was ook fantastisch!

Wij zeggen: Ga zo door...

Corrie en Tom (Dordrecht)

"Niets was te gek!"

Wij hebben ook dankzij jullie een fantastische dag gehad. Wij zijn bijzonder blij met de prachtige foto's die jullie gemaakt hebben. Niets was te gek voor jullie!

Heel erg bedankt voor jullie bijdrage aan onze dag!

Willianne en Jeroen (Everdingen)

"Super-bedankt voor het maken van onze bruidsfoto's!"

Wij vonden jullie zeer goed. Wij zijn heel erg tevreden. De foto s zijn super-mooi geworden.

Wij raden jullie aan iedereen aan. Super-bedankt voor het maken van onze bruidsfoto's.

Tamara en Jos (Gaanderen)

"Afspraken worden 100% nageleefd!"

Superfotografen! Leuke en spontane mensen! Je hebt niet eens door dat ze er zijn, tenzij het hun moment is (reportages etc.)

Afspraken worden 100% nageleefd! Ze zijn duidelijk in wat ze van jou zouden willen m.b.t. houding etc.

Erg mooie foto's! Zeker een aanrader voor andermans bruiloft!

Joyce en Ben (Amersfoort)

"Geen moment gemist: jullie lijken wel paparazzi's!"

We hadden eigenlijk alles wel een 10 willen geven, maar dan lijkt het ook zo overdreven. Wat een prachtige foto's zijn er genomen!

Iedereen was laaiend enthousiast: "Het lijken wel paparazzi's", is zelfs genoemd. Geen moment gemist tussen de foto's. Ideaal dat er 2 fotografen zijn, zo mis je écht niks.

Handig dat jullie de trouwtradities weten! En super dat we de foto's zelf op DVD hebben gekregen!

Renée en Jason (Deventer)

"Twee fotografen op je trouwdag is een super luxe!"

Om twee fotografen op je trouwdag te hebben is super luxe! De samenwerking tussen de fotografen verloopt heel soepel. Je hebt op sommige momenten niet eens in de gaten dat ze met z'n tweeën zijn.

Het was een super dag en we hebben veel foto's gekregen. Super bedankt!

Jacqueline en Patrick (Huissen)

"Trouwreportage ging soepel en vloog voorbij"

Wij hebben een fantastische dag gehad en prachtige foto's om erop terug te kijken. Ook van onze familie en vrienden hebben wij leuke reacties gehad op onze foto's.

De reportage ging voor ons gevoel soepel en vloog voorbij. Jullie hadden een hoop inspiratie die weer tot leuke foto's hebben geleid.

Het was prettig om met jullie in zee te gaan.

Groetjes Sander en Susanne

Susanne en Sander (Culemborg)

"Alles ging eigenlijk vanzelf"

Op 1 juni hebben wij een zeer mooie dag gehad, dit komt mede door de fijne samenwerking met Suzanne en Jeroen. Ze stelden ons zeer op ons gemak zodat het eigenlijk allemaal vanzelf ging. Ook hadden ze leuke ideeën voor foto's.

Toen we voor de eerste keer de foto's zagen waren we zeer verrast: ze zijn echt mooi geworden!

Bij deze willen wij jullie nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking.

Jolanda en Willem (Deventer)

"Prachtige ervaring, mooi bewerkte foto's"

Voor onze trouwreportage hadden we Eduard en Simon. Het was erg gezellig om met ze samen te werken en een super reportage te maken. Via Facebook regelmatig contact gehad, had altijd snel antwoord/reactie terug.

Tijdens onze trouwdag merkte je niet dat ze met zijn tweeën aanwezig waren. Het was een prachtige ervaring om de trouwreportage te doen, de foto's zijn prachtig geworden, en ook heel erg mooi bewerkt! Zeker een aanrader!!

Ester en Manfred (Arnhem)

"Op maat en binnen budget"

Grietus en ik zijn over alles heel erg tevreden. De foto's zijn prachtig, de samenwerking met Eduard was gewoon heel gezellig en ongedwongen en de reportage was voor ons 'op maat gemaakt' en geheel binnen ons budget.

Alles was gewoon goed en mochten wij weer voor een reportage kiezen, wat voor een ook... dan zullen wij zeker weer voor jullie kiezen!

M.v.g. Cindy en Grietus Stevens, Ilse en (inmiddels ook)Lotte

Cindy en Grietus (Odoorn)

"Allround Fotografie: een logische keuze"

Eduard en ik waren ooit buren. Het was leuk hem weer tegen te komen, hij fotografeerde de uitreiking van een Koninklijke onderscheiding aan zijn vader, waarvan ik bij de gemeente de aanvraag had behandeld. Hij vertelde over zijn passie fotografie.

Toen Gerard en ik onze huwelijksdag aan het voorbereiden waren, was de keuze voor Allround Fotografie een logische. Op zo'n dag wil je mensen om je heen waar het mee klikt en waar je vertrouwen in hebt.

Het was een gezellige, relaxte dag en het zonnetje scheen. Eduard heeft schitterende foto's gemaakt van het moment van aankomst tot en met de bruidstaart. Heel blij en tevreden waren wij met het digitale trouwalbum. Ik ben zelf trouwambtenaar en hoop Eduard en zijn collega's van Allround Fotografie nog vaak tegen te komen ergens in Nederland.

Hetty Wennekendonk, Apeldoorn

Hetty en Gerard (Apeldoorn)

"Online trouwalbum is een uitstekende service"

De samenwerking is prima verlopen. Na mijn eerste mailtje ben ik direct teruggebeld. Ook later is alles goed verlopen. Ik werd netjes nog van te voren gebeld om de tijden te controleren.

Ook de dag zelf is prima verlopen. De fotografen waren op tijd aanwezig. Het maken van de foto's ging super.

Het online trouwalbum is een uitstekende service, iedereen kan zelf (en vlak na de bruiloft) de foto's bekijken.

Groeten Linda & Nick Jouvenaar

Linda en Nick (Enschede)

"Perfect geregeld, zelfs het weer!"

We zijn uitermate positief over de hele gang van zaken. De foto's zijn prima en binnen 10 dagen hadden we ze via de link beschikbaar en de DVD´s in huis.

Perfect geregeld, zelfs het weer!

Fam. Swarts (Nederland)

"Lastig om te kiezen uit 700 trouwfoto's..."

Wij zijn ontzettend blij met de resultaten van de fotoreportage. De samenwerking met Jeroen en Suzanne verliep in een ontspannen sfeer waardoor iedereen zich al snel op zijn gemak voelde.

Het weer zat ook nog eens mee want het was een prachtige zonnige dag, alleen een beetje koud. We hebben leuke reacties gehad van genodigden over de spontaniteit van de fotografen. Het filmpje is erg mooi geworden met zeer toepasselijke muziek en geeft in vogelvlucht de sfeer van de gehele dag weer. Ook op dit filmpje hebben we erg veel leuke reacties gehad.

Het lastige komt nu nog want we moeten uit 700 foto's gaan kiezen welke we in ons album gaan gebruiken. De kwaliteit van de foto's is erg goed geworden zodat we hierop onze creativiteit volledig los kunnen laten en dus alle kanten op kunnen.

Met deze foto's kunnen we nog lang terugkijken op een prachtige dag. Nogmaals hartelijk dank hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Jur en Sylvia

Sylvia en Jur (Uithuizen)

"Gezellige en ongedwongen trouwreportage!"

We hebben een hele gezellige en ongedwongen fotoreportage gehad. De fotograaf was ruimschoots op tijd aanwezig en zat zeker niet op de klok te kijken om weer te vertrekken.

Het uiteindelijke resultaat is ontzettend mooi. De kwaliteit van de foto's is zeer hoog.

Een zekere aanrader voor je bruidsreportage.

Debbie en Sander (Almere)

"Aanstekelijke aanpak, onwijs leuke ideeën!"

8 januari 2011 hebben Eduard en Suzanne de foto's voor onze gehele trouwdag verzorgd. Hun aanpak werkt gewoon aanstekelijk, al vanaf de 1e ontmoeting bij ons thuis! Eduard kwam hierbij met onwijs leuke ideeën voor onze reportage en tips voor de dagindeling.

Hoe anders beland je in trouwpak tussen bloemen, planten en aquaria met vissen... Bij de Intratuin natuurlijk! Geen standaard locatie voor een reportage, maar dit heeft wel geniale foto's opgeleverd!

De samenwerking tussen Eduard en Suzan is echt perfect. Tijdens de huwelijksvoltrekking zijn ze overal voor de perfecte foto, maar je ze vallen je niet op.

Wij zijn meer dan dik tevreden over onze foto's en de geleverde kwaliteit. Daags na de huwelijksreis hadden wij de foto's al in huis...

Mocht iemand uit onze omgeving een fotograaf nodig hebben dan zullen wij zeker Allround fotografie aanbevelen!

Sophie en Klaas (Utrecht)

"Bedankt voor deze mooie blijvende herinnering aan onze trouwdag!"

De foto's zijn erg mooi en gevarieerd. We hebben de samenwerking als erg prettig ervaren. De communicatie verliep erg goed en wij vonden de sfeer van foto's maken ongedwongen.

Bedankt voor deze mooie blijvende herinnering aan onze trouwdag!

Jessica en Eric (Houten)

"Julie boden alles wat wij zochten..."

Vantevoren hadden we een gesprek waaruit bleek dat jullie alles boden wat wij zochten in een fotograaf. En dan was het gesprek ook nog gezellig!

Op de dag zelf creeërden jullie een ontspannen sfeer en maakten de foto's zonder op te dringen. Jullie enthousiasme stak ons ook aan en maakt het allemaal nog ontspannender.

De foto's na afloop vinden we erg mooi en het word nog moeilijk kiezen welke foto's we allemaal willen laten afdrukken.

Angela en Remco (Coevorden)

"Helemaal geweldig!"

Wij vinden onze bruidsreportage helemaal geweldig! Wij zijn er heel erg tevreden over! Foto's en reportage van goede kwaliteit. HARTELIJK BEDANKT ervoor!

Vera en Tom (Neede)

"Goede tips tijdens de fotosessie"

Wij kregen tijdens de fotosessie goede tips. En we hebben fijn samengewerkt, familie/ vrienden waren ook erg enthousiast over de fotografen.

Wij vinden de foto's waar we wegkijken iets minder dan de foto's waar we wel naar de camera kijken (zijn mooier).

Carien en Joey (Nijmegen)

"Nooit storend of op de voorgrond aanwezig..."

Beide fotografen waren enthouiast, familiair, ongedwongen, kortom gezellig. Verder kwamen ze professioneel over, en creatief. Groot pluspunt is dat ze met z'n tweeën waren, waarbij opviel dat ze heel ongedwongen en collegiaal met elkaar omgingen.

Ook waren ze nooit storend of op de voorgrond aanwezig, ze vielen nauwelijks op.

Femmy en Rob (Bergschenhoek)

"Ongedwongen sfeer tijdens reportage heel fijn..."

Wij hebben een zeer aangename samenwerking gehad en ook tijdens de reportage veel gelachen, wat ook wel erg prettig is op zo'n spannende dag.

Mochten wij in de toekomst een fotograaf nodig hebben gaan we zeker terug naar Allround Fotografie en zullen hen andere zeker aanbevelen.

Kelly en Benjamin (de Rijp)

"Veel gelachen..."

Wij hebben een zeer aangename samenwerking gehad en ook tijdens de reportage veel gelachen, wat ook wel erg prettig is op zo'n spannende dag.

Mochten wij in de toekomst een fotograaf nodig hebben gaan we zeker terug naar Allround Fotografie en zullen hen andere zeker aanbevelen.

Mieke en Martin (Ede)

"Precies wat we hadden gevraagd: leuke en spontane trouwfoto's!"

Onze huwelijksdag was en TOP-dag, maar mede dankzij de geweldige foto's die jullie gemaakt hebben kijken wij met heel veel plezier terug!

Het zijn niet de statieportretten maar hele leuke en spontane foto's geworden en daar hadden we ook om gevraagd.

Maar ook dat jullie van al onze daggasten een portretfoto hebben gemaakt vinden wij geweldig!

Ook de samenwerking was zeer plezierig, wat wij ook nu terughoren van onze gasten. Helemaal top!

Eveline en Eric (Bodegraven)

"Relaxed samenwerken; kwaliteit van de foto's is zeer goed"

We zijn zeer tevreden over alles. Op de dag hadden we 2 fotografen in plaats van 1, dat ons foto's van verschillende hoeken opleverde.

Hun onzichtbaarheid en enthousiasme maakten het voor ons, niet gek op foto's, erg relaxed samenwerken. De kwaliteit van de foto's is zeer goed, vooral de onverwachts genomen foto's zijn leuk.

Tevreden bruidspaar

"Geweldige mensen, prachtige foto's"

Eduard en Suzanne zijn twee geweldige mensen, die je graag op je bruiloft erbij wilt hebben! Naar een kort kennismaking gespek klikte het gelijk! Ze maken prachtige foto's! En hebben geweldige ideeën! Wij raden ze echt aan iedereen aan!

Cristel en Patrick (Haalderen)

"Superdag en super omgang"

Hallo Eduard en Jeroen,

Wij vonden het super, de dag, maar zeker ook de manier waarop we met elkaar om konden gaan, wij willen jullie heel erg bedanken, de avond was super geslaagd.

Ans en William (Zevenaar)

"De prijs zeker waard!"

De samenwerking met het team van Allround Fotografie was heel goed.

Suzanne en Jeroen zijn gezellig mensen en het is prettig om door hen gefotografeerd te worden. Het is ook fijn dat je zelf ook ideeën in mag brengen.

De foto's van onze bruidsreportage waren erg mooi en waren ook zeker de prijs waard die wij hebben betaald. Ik zou jullie zeker aanbevelen aan andere mensen en niet alleen voor een bruidsreportage.

Mythra en Michael

"Leuk team met veel humor"

Jullie (Suzanne en Eduard) zijn een goed en leuk team met veel humor. Wij voelden ons heel erg op ons gemak bij jullie. Dat is ook terug te zien op de foto's: ontspannen, maar ook wat gekke dingen tussendoor.

Dat was mogelijk doordat we ons op ons gemak voelden. Wij hebben eigenlijk niet eens in de gaten gehad dat jullie rondliepen, dat maakt het ontspannen voor ons. Wij hebben ook foto's laten maken bij de begraafplaats, dit is op een mooie en integere manier gebeurd, complimenten!

De foto's zijn erg mooi geworden. Nu uitdaging twee: welke laten we afdrukken;-).

Op en na de trouwdag hebben wij veel goede reacties gehad over jullie. De gasten vonden jullie een leuk team en erg spontaan! Een veel gehoorde reactie: wat een leuke fotografen.

Nicole en Christian (Doetinchem)

"Jullie stonden overal op de juiste plekjes!"

Lieve Suzanne en Eduard,

Wij hebben onze "dag" met jullie om ons heen als heel natuurlijk ervaren, overal stonden jullie op de goede plekjes, ook onze familie en vrienden vonden jullie gewoon een onderdeel van de dag. Dit geldt natuurlijk ook voor Jeroen die met de daggasten mee is geweest op het Veluwemeer varen.

Dank jullie wel voor de hele mooie foto's!

DIanne en Erik (Biddinghuizen)

"Foto's zijn precies gemaakt zoals wij het graag wilden!"

Bedankt voor het maken van onze fotoraportage op vrijdag 11 juni 2010. Wij zijn erg blij met de foto's. Wij willen jullie ook bedanken voor de fijne samenwerking, jullie kwamen met ideeën maar gaven ons echt het idee dat wij de touwtjes in handen hadden en de foto's zo gemaakt zijn zoals wij het graag willen. Wij gaan nu snel kijken voor een mooie foto voor aan de wand.

Bedankt voor alles.

Manja, Adrie en Vera (Apeldoorn)

"Allround Fotografie aan iedereen aanbevelen..."

Op 10 juni hebben Eduard en Suzanne onze bruidsreportage gemaakt. Ze deden dat op een hele relaxte manier, alles was mogelijk en ze luisterden enorm goed naar onze wensen.

De foto's zijn dan ook prachtig geworden, precies zoals wij ze wilden: vrolijk en een beetje gek.

Wij zijn heel blij dat zij onze fotografen waren, en we zouden ze echt aan iedereen aan willen bevelen!

Margreet en Gertjan (Nijkerk)

"Hele goede foto's!"

Hele goede foto's gemaakt, afspraken goed nagekomen, snelle levering van de foto's.

Deborah & Randy (Amersfoort)

"Twee trouwfotografen is een groot voordeel!"

Wij zijn blij dat we jullie hebben gekozen voor de bruidsreportage. Vooral dat jullie met twee fotografen komen en elkaar goed aanvullen is een groot voordeel.

Het was zeer prettig om met jullie samen te werken.

Farrah & Sybren (Vaassen)

"Erg rustig en niet gestresst..."

We vonden het een erg leuke samenwerking. De bruidsreportage apart van de trouwdag was een aparte maar zeer geschikte manier.

Hierdoor ging het allemaal erg rustig en niet gestresst.

Karen en Stefan (Haarlem)

"Wij kunnen iedereen Allround Fotografie aanraden..."

Wij zijn zeer tevreden over onze bruidsreportage. Eduard en Suzanne doen echt alles om het naar je zin te maken en leuke foto's te maken.

Wij kunnen iedereen aanraden om een fotoreportage met Allround Fotografie te laten maken.

Monique en Sander (Deventer)

"Prachtige foto's voor een concurrerende prijs!"

Een trouwdag is best een stressvolle dag, maar de fotoshoot (voorafgaande aan de ceremonie) was heel ontspannend!

De foto's, zowel van de "fotoshoot" als van de ceremonie en champagne, zijn prachtig. Wij waren vooral erg verrast door de mooie portretten van ons en onze gasten.

En dat alles voor een zeer concurrerende prijs!

A. en F. (Arnhem)

"Een geweldige reportage!"

Wij kijken met heel veel plezier terug op het maken van de reportage, de ontspannenheid van Eduard en Jeroen was erg plezierig.

Het resultaat is super!

We hebben een geweldige reportage en foto's van een mooie dag om op terug te kijken.

Mannen + Suzanne bedankt!!

Arno en Jolanda de Vries (Apeldoorn)

"Het leek alsof ze er niet waren..."

Wij zijn erg tevreden over Allround Fotografie. Zonder veel overleg vantevoren, ging alles heel soepel.

Tijdens de reportage was er een ontspannen sfeer en tijdens de ceremonie leek het alsof ze er niet waren, terwijl dit niet aan de foto's is te zien.

We vonden dit erg prettig en zullen ook aan iedereen die gaat trouwen deze fotografen aanbevelen.

Mark en Femke Suurmond (Utrecht)

"Jullie kregen zelfs Dave ontspannen..."

Wij vonden het heel fijn om met jullie samen te werken. We voelden ons enorm op ons gemak. En alles wat we wilde konden we vragen en werd ook gedaan.

En zelfs Dave die nogal gespannen was kregen jullie ontspannen.

We merkten dat jullie het met veel enthousiasme doen. En dat is te merken aan de samenwerking en aan de super mooie foto's die we hebben gekregen.

Dank jullie wel.

Nicolet en Dave (Oegstgeest)

"Ontspannen sfeer, leuke gezinsfoto's"

Wij zijn op de Veluwe foto's wezen maken, in een mooie en rustige omgeving. De sfeer was ook ongedwongen, wat wel zo prettig is met kleine kinderen.

's Avonds konden we online de foto's al bewonderen, het resultaat is erg leuk geworden.

Fam. T. (Ede)

"Alle foto's waren mooi en helemaal naar onze wens!!"

We hebben genoten van onze dag, dit mede dankzij jullie. De sfeer was zeer ontspannen, samen met jullie konden we tot leuke ideeën voor foto's komen.

Ook jullie omgang met de kinderen was prima. Het resultaat is super. We hebben zelf ons trouwalbum gemaakt en konden met moeite een selectie maken, alle foto's waren mooi en helemaal naar onze wens. We zijn tot de conclusie gekomen dat we geen enkele kritiek hebben, ook geen punt van verbetering. Sorry 🙂

Ook onze gasten waren onder de indruk van de foto's en vonden het bijzonder dat jullie er met z'n 2en waren. Dit was zeer prettig.

Van onze kant dus 1 advies... ga zo door.

Bedankt!

Marion en Koen Sanders (Hengelo, OV)

"Hoge verwachtingen zelfs overtroffen!!"

Wij zijn op 5 mei 2010 in het huwelijk getreden en hebben de bruidsreportage laten maken door Allround Fotografie.

Onze verwachtingen waren vooraf al zeer hoog, maar deze zijn nog eens ruimschoots overtroffen bij het zien van de foto's en digitale slideshow!!!

Mocht er nog iemand zijn die twijfelt over de kwaliteit van dit fantastische team van fotografen, hoop ik dat dit begeleidende stukje van onze waardering elke vorm van twijfel wegneemt! De 10 is absoluut gegarandeerd!!

Fam. Harmans (Asch)

"De foto's hebben mij veel extra boekingen opgeleverd"

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Allround Fotografie. De foto's die Allround Fotografie heeft gemaakt van optredens van mij als goochelaar en buikspreker op het kinderfeest in een grote tent ter gelegenheid van het 150 jaar bestaan van Vroomshoop zijn van hoge kwaliteit en op precies op het juiste moment gemaakt.

De levering van zowel de foto's als de twee diashows verliep supersnel.

De foto's, de diashow 'De Goochelacademie' en de diashow 'Rijmende dieren' op mijn website www.goochelaar.biz hebben mij veel extra boekingen opgeleverd.

Aarnoud Agricola (Utrecht)

"Relaxte samenwerking en erg mooie foto's"

Het samenwerken is heel relaxed en de resultaten zijn ook erg mooi.

Endah en Edward (Lelystad)

"Enthousiaste mensen en snelle afhandeling"

Heel enthousiaste mensen, dus erg fijn om mee te werken. Ook het kennismakingsgesprek vooraf is prettig.

Verder een heel snelle afhandeling: je hebt de foto's ongeveer een week later al in huis! En natuurlijk een geweldig filmpje gemaakt met leuke foto's!

De foto's zijn allemaal goed gelukt, ook de 'stiekem' gemaakte foto's van de familieleden zijn goed geslaagd!

Geeske en Oldrik (Lettele)

"Het plezier spat er vanaf"

Nogmaals bedankt voor alle inzet en moeite.

DVD is aangekomen en ziet er mooi uit.

Iedereen is blij met de foto's: het plezier spat er vanaf.

Fam. H. (Hoofddorp)

"Supermooie foto's"

Wat tof dat jullie op Hyves zitten. En voor iedereen die hier komt kijken voor een bruidsreportage... bij Allround Fotografie supermooie foto's en veel plezier!

Angela en Ronald (Eindhoven)

"Wel spannend... Maar ontzettend blij met de trouwfoto's"

Omdat ik zelf ook veel fotografeer vond ik het wel spannend om iemand anders onze trouwfoto's te laten maken.

Maar wij zijn ontzettend blij met de door jullie gemaakte foto's: ze hebben onze verwachtingen overtroffen!

Shirley en Rick (Rotterdam)

"Geweldig leuk..."

Bedankt voor het maken van alle foto’s van het uitreiken van de koninklijke onderscheiding aan pa. Ik heb ze bekeken en vond ze geweldig leuk. Vooral die blik van pa!

Ik ga er in ieder geval een stel bestellen voor in een fotoboekje voor pa. Het was een geweldig geslaagde dag.

C.J. (Apeldoorn)

"Als wij ooit weer eens gaan trouwen, bellen we jullie gelijk!"

Ten eerste willen we jullie bedanken voor de geweldige foto's van ons huwelijk. De samenwerking en de locaties zijn in één woord fantastisch! Het feit dat jullie er met z'n 2-en waren heeft gezorgd dat alle mooie momenten zijn vastgelegd.

Als wij ooit weer eens gaan trouwen dan bellen we jullie gelijk!

Heel erg bedankt voor de mooie dag/foto's!!

Hans en Brigitte (Apeldoorn)

"Hartelijk dank voor de leuke fotoshoot!"

Inmiddels heeft iedereen de foto's goed kunnen bekijken, dus het wordt tijd voor een reactie van onze kant.

Ik en de rest van het gezin zijn erg te spreken over zowel de manier waarop de foto's werden gemaakt, als ook het resultaat. Het maken van de foto's gebeurde in een ontspannen setting en jij bent er goed in geslaagd om ons op ons gemak te stellen. We staan op de (meeste) foto's zoals we zijn, gezellig, maar ook lekker nuchter. De kwaliteit van de foto's vinden wij erg mooi.

Kortom: hartelijk dank voor de leuke fotoshoot. Wellicht nog eens tot ziens.

A. van K. (Apeldoorn)

"Prachtige herinneringen aan een prachtige dag!"

Wij vinden een relaxte, gezellige en informele sfeer heel belangrijk - helemaal op een dag als je bruiloft. Al tijdens de kennismaking wisten we dat dit bij jullie helemaal goed zou komen. De ontspannen manier van werken maakte de fotoreportage tot een leuk moment van de dag, naast alle andere leuke momenten. Buiten de reportage om wisten jullie op een professionele, maar toch ook onopvallende manier alles vast te leggen. De aandacht die aan de groepsfoto's is besteed vonden wij daarnaast ook een heel sterk punt, iedereen staat hier goed op!

We zijn erg blij met de foto's, zowel met de hoeveelheid als de kwaliteit ervan! Heel fijn ook dat we alle foto's zelf op DVD hebben; dit vonden wij erg belangrijk. We hebben de foto's ondertussen al zo vaak bekeken, het blijft leuk. Prachtige herinneringen aan een prachtige dag!

Het zal duidelijk zijn, we hadden geen betere keuze kunnen maken! Nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking en natuurlijk het resultaat ervan!

Marijke en Marthijn (Apeldoorn)

"Echt fantastisch!"

In één woord: GEWELDIG! Wat een leuke foto's zijn dit geworden, en supersnel door u klaar gemaakt. Echt fantastisch!

We zullen zeker uw bedrijf aanraden als we mensen weten die een fotograaf zoeken.

Els en Willem (Oosterbeek)

"GEWELDIGE samenwerking"

We vonden de samenwerking in één woord "GEWELDIG", net als het eindresultaat. Het overtreft onze verwachtingen! We wisten niet dat we zo leuk op foto's konden komen.

Leuk om met twee fotografen te werken, zeker omdat er nog zoveel foto's onverwacht zijn en vanuit een andere hoek dan verwacht. En omdat het zo goed klikte en jullie ontspannen en enthousiast waren straalden jullie dat ook uit naar ons en dat is goed terug te zien.

Fam. v.d. S. (Twello)

"Kwalitatief hoogstaande afbeeldingen"

Het was een fantastische dag en dankzij de prachtige foto's van Allround Fotografie kunnen we de dag telkens weer opnieuw beleven.

Servicegericht, kwalitatief hoogstaande afbeeldingen voor een professioneel resultaat. Helemaal top, dank jullie wel voor jullie bijdrage aan deze geweldige dag.

Daniëlle en Herke (Leusden)

"In één woord: Fantastisch!"

De foto's die je hebt gemaakt, zijn in één woord: fantastisch. We hebben ze gisteravond wel 3x laten voorbij komen, en wij beleefden de trouwdag weer opnieuw en opnieuw.

We kunnen niet anders zeggen, dat we erg enthousiast zijn over je werk en zeker ook de manier van samenwerking op deze -voor ons- speciale dag... Je was er wel, maar soms zagen we je niet, en dat getuigt van een goede vakman.

Wij zullen zeker niet nalaten om onze ervaringen te laten weten aan eventuele toekomstige prospects.

Nogmaals onze welgemeende dank en complimenten.

M. en M. (Amsterdam)

"Prettige samenwerking en prachtige trouwfoto's"

Wij vonden de samenwerking met Allround fotografie uiterst prettig. Heldere afspraken, prettig contact en op een hele leuke ontspannen manier het vastleggen van de mooiste dag van je leven. We konden lekker onszelf zijn en kregen goede ideeën aangeleverd waar en op welke manier de foto's het mooiste zouden uitkomen. Kortom een aanrader voor iedereen!

We vinden de foto's prachtig, zowel de groepsfoto's waarbij het gelukt is om zelfs de meest weggedoken en opstandige gasten op de foto te kunnen krijgen, als wel de detailfoto's, ook het licht is op een kunstige manier gebruikt waardoor de foto's nog mooier belicht worden. En de achtergronden zijn mooi neergezet waardoor je echt prachtige plaatjes krijgt. Door de tips en aanwijzingen krijg je ook hele leuke en originele poses waar je zelf niet zo snel aan zou denken en die ervoor zorgen dat elke reeks weer wat nieuws toevoegt.

Dit wordt een fotoalbum waar iedereen nog vele jaren met veel plezier naar terugkijkt!

Anika en Wesley (Vianen)

"Hele mooie foto's"

We hebben gisteravond de foto's eens goed bekeken en wij vinden ze helemaal super. Echt mooi. Gistermiddag heeft mijn man de DVD al naar de makelaar gebracht, dus allicht komen ze vandaag al op Funda!! Iedereen die we de foto's hebben laten zien, vonden het allemaal een verbetering.

Nu maar hopen dat er veel mensen komen kijken en dat wij het snel verkopen, ik hou je op de hoogte.

Ik hoop dat je nog veel klanten krijgt voor woningfoto's, wij zullen goed ons best doen met de mond tot mond reclame.

Nogmaals dank en tot een volgende keer.

E.R. (Apeldoorn)

"Helemaal TOP!!"

Wij hadden eerst iemand anders die het 1,5 week voor de bruiloft liet afweten. Gelukkig hebben wij Allround Fotografie gevonden (met wat surfen op het internet) en konden Eduard en Suzanne nog een plaatsje voor ons maken in hun agenda.

Eduard en Suzanne zijn spontane mensen en goede fotografen. Doordat ze met zijn tweeën waren hebben wij veel foto's uit verschillende hoeken. En ze hanteren een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Nu we de foto's aan familie, vrienden en kennissen laten zien krijgen we alleen maar te horen dat het hele mooie foto's zijn en dat we achteraf geboft hebben dat onze eerste fotograaf het af had laten weten.

Kortom nogmaals TOP!!

Bonny en Gilbert (Boxtel)

"Ook mooi aandenken voor onszelf"

Wat hebben jullie een geweldige prestatie verricht.De fotoreportage staat inmiddels bij makelaardij Drieklomp en funda op de site.

Helemaal top en tevens een mooi aandenken voor onszelf.

J.H. Koenders (Ochten)

"MEGA Veel!"

Hey Ed bedankt voor de foto's! Ziet er super uit en mega veel!!

Ruurd van Roozendaal (Steggerda)

"Gave foto's in Emmen!"

Super gaaf die foto's van Emmen.
Mijn team maat en ik staan er echt heel vaak op.

A. van E. (Borne)

"Bedankt namens de rijders!"

Ed, superbedankt voor de mooie foto's, namens de rijders!

Niek van Supermotard.NL (Almere)

"Helemaal verliefd"

Ik wilde je nog even laten weten dat ik echt heel erg blij ben met de foto's. Ik had er een paar naar mijn broer gemaild en hij is helemaal verliefd op een foto van zijn 2 dochters.

Die gaat hij ook zeker vergroten! Hij is dus ook helemaal blij!

M. van B. (Amersfoort)

"Superblij"

We vinden de foto's erg mooi en zijn er superblij mee! Vooral de foto's waarbij de achtergrond wazig is vinden we heel mooi geworden.

Nogmaals bedankt!

Familie Willems (Apeldoorn)

"Slideshow op Hyves"

Ze zijn heel erg leuk geworden. Ik heb al een slideshow op hyves gezet.

Familie van 't Ende (Beemte Broekland)

"Ik kan alleen maar zeggen: prachtig, schitterend!"

Ik kan alleen maar zeggen prachtig, schitterend. Je had wel de opmerking tijdens het feest zoiets van "Ja het zal wel hetzelfde beeld geven als vorig jaar". Maar wees niet te streng voor jezelf want er zitten weer unieke exemplaren tussen. Ook de pieten waren wild enthousiast. Je hebt er weer een mooi produkt van gemaakt.

Hierdoor kunnen ze op school van die prachtige collage's maken. Als de basis goed is dan heeft het vervolg namelijk al een stuk extra kwaliteit.

Sinterklaas (Spanje)

"Erg mooi"

De foto’s zijn erg mooi geworden. Heel erg bedankt voor je medewerking.

Schaakvereniging (Apeldoorn)

"Super"

De reportage was super, ook Peter Olivier vond het geweldig.

Geldergroep
http://www.eye-ttools.nl/GG/

"Hele gave reportage"

De foto's zijn super!! Echt een hele gave reportage en zoals we al hadden gezegd hebben we 2 hele leuke en gezellige dagen gehad die we niet zullen vergeten!

Michel en Monica (Apeldoorn)

"De foto's zijn super"

We zijn heel blij met het resultaat. Ik had je vorige week al meteen willen mailen, maar dat was er dus nog niet van gekomen. We gaan voor mijn ouders een tuindoek maken met drie foto's van S, A. en E. apart.

De laatste foto's van D. en S. zijn super!

Familie Koldenhof (Apeldoorn)

"PRACHTIG"

Hartelijk bedankt Suzanne!

De foto's van J. en mij zijn PRACHTIG geworden!

G. en J. (Apeldoorn)