Trouwreportage / Bruidsreportage tarieven

Trouwreportages vereisen een goede voorbereiding voor het beste resultaat. Voordat wij een opdracht voor een bruidsreportage aannemen nodigen we het aanstaande bruidspaar uit om nader kennis te maken en de ideeën, wensen en planning door te nemen. Om elkaar nog beter te leren kennen, maken we (afhankelijk van het pakket en de wensen) een loveshoot / pre-weddingshoot. Vervolgens nemen we enkele dagen voor de trouwdag nog even contact op, om er zeker van te zijn dat de planning hetzelfde is gebleven, of om eventuele wijzigingen door te spreken.

Afhankelijk van de afspraken komen we vervolgens op de trouwdag met TWEE fotografen om de huwelijksvoltrekking vast te leggen, de bruidsreportage te maken, het aansnijden van de taart te fotograferen en eventueel aansluitend het diner en het bruiloftsfeest te vereeuwigen. We bieden verschillende standaardpakketten voor de trouwreportages.

Zo kun je ons alleen inhuren voor de huwelijksvoltrekking, al of niet aangevuld met het fotograferen van het aansnijden van de trouwtaart.

Sorry:
- Please recheck your ID(s).
- If you are showing a private album, check that the "Retrieve Photos From" option is set to "User's Private Album" and that the Authorization Key is correct.

Natuurlijk kun je dit uitbreiden met een reportage van de voorbereiding door de bruid en bruidegom, een bruidsreportage op een fotogenieke locatie, foto’s van het diner en/of de bruiloft.

De prijzen voor de trouwreportages zijn afhankelijk van wat je wilt: alles is mogelijk!

Voor alle bruidsreportages geldt, dat wij binnen twee weken het de DVD(‘s) met alle trouwfoto’s in een luxe, gepersonaliseerde verpakking per aangetekende post versturen.

Bruidsreportage

Tijdsduur

#Foto's

#Special effect foto's

#Fotografen

Loveshoot (€ 600)

Full HD slideshow op avond (€ 250)

Bedankt-kaartjes

Ouderboekje (€ 150)

Extra tijd / uur

Digitaal trouwalbum

Wedding consult (€ 150 / uur)

Pakket 1

€ 1.750

4 uur

ca. 250

ca. 20

2

-

-

€ 4 / st

-

€ 250

t.w.v. € 400

-

Pakket 2

€ 2.500

8 uur

ca. 450

ca. 40

2

-

-

€ 2 / st

1

€ 250

t.w.v. € 600

-

Pakket 3

€ 3.750

13 uur

> 700

ca. 60

2

+

+

75 stuks

2

€ 150

t.w.v. € 1.000

2 uur