Sportfotografie

Sportfotografie en het vastleggen van flitsende actie en hoge snelheden zit ons echt in het bloed. We hebben jarenlang nationaal en internationaal foto’s gemaakt van allerhande motorsportevenementen. Met een portfolio van meer dan 70.000 foto’s en honderden tevreden klanten hebben we onze sporen in die tak van fotografie meer dan verdiend.

Oorsprong van passie voor sportfotografie

Onze voorliefde voor de sportfotografie is in eerste instantie voortgekomen uit onze passie voor fotografie en snelheid, gecombineerd met de liefde voor motoren. Dus besloten we omstreeks 2003 motorsportfoto’s te gaan maken onder de naam “MotoFotoService”. Binnen een jaar waren we bekend bij vrijwel heel offroad-rijdend Nederland.

In 2005 waren we bij de ISDE in Slowakije, terwijl we in 2006 foto’s hebben gemaakt bij de ISDE in Nieuw-Zeeland (ISDE = International Six Days Enduro).

Enduro en motocross fotografie
Bekijk ons portfolio motorsportfotografie

Bodybuildingfoto’s

Via een bekende raakten we betrokken bij het fotograferen van diverse bekende bodybuilding wedstrijden in Nederland. Dit was voor ons weer een heel andere tak van fotografie, waar we snel en moeiteloos ingroeiden.

We zaten overdekt, bij aangename temperaturen en onze objecten bewogen amper… Het was weer eens een andere ervaring om bij allerlei kleuren licht die gebronsde en gespierde lichamen te fotograferen.

Fotograaf bodybuildingwedstrijden
Bekijk ons portfolio bodybuildingfotografie

Paardensport

In het verleden zijn wij gevraagd om op een 3-daags paardenconcours in Almelo te komen fotograferen, omdat de geboekte fotograaf één dag voor het evenement afzegde. Natuurlijk lieten wij ons niet kennen en gingen met maar liefst twee fotografen de ruiters en amazones in actie fotograferen.

Fotograaf paardensport