Sportfotografie: voor dat éne moment VOL actie!

Sportfotografie en het vastleggen van flitsende actie en hoge snelheden zit ons echt in het bloed. We hebben jarenlang nationaal en internationaal foto’s gemaakt van allerhande motorsportevenementen. Met een portfolio van meer dan 70.000 foto’s en honderden tevreden klanten hebben we onze sporen in die tak van fotografie meer dan verdiend.

Oorsprong van de sportfotografie

De sportfotografie is in eerste instantie voortgekomen uit onze passie voor fotografie en snelheid, gecombineerd met de liefde voor motoren. Dus besloten we omstreeks 2003 motorsportfoto’s te gaan maken onder de naam “MotoFotoService”. Binnen een jaar waren we bekend bij vrijwel heel offroad-rijdend Nederland.

Sorry:
- Please recheck your ID(s).
- If you are showing a private album, check that the "Retrieve Photos From" option is set to "User's Private Album" and that the Authorization Key is correct.

In 2005 waren we bij de ISDE in Slowakije, terwijl we in 2006 foto’s hebben gemaakt bij de ISDE in Nieuw-Zeeland (ISDE = International Six Days Enduro).

Bodybuildingfoto’s

Via een bekende raakten we betrokken bij het fotograferen van diverse bekende bodybuilding wedstrijden in Nederland. Dit was voor ons weer een heel andere tak van fotografie, waar we snel en moeiteloos ingroeiden.

Sorry:
- Please recheck your ID(s).
- If you are showing a private album, check that the "Retrieve Photos From" option is set to "User's Private Album" and that the Authorization Key is correct.

We zaten overdekt, bij aangename temperaturen en onze objecten bewogen amper… Het was weer eens een andere ervaring om bij allerlei kleuren licht die gebronsde en gespierde lichamen te fotograferen.

Voetbalfoto’s

Dankzij onze ervaring in het fotograferen van hardrijdende motoren, is de stap naar de actie bij voetbal niet groot. Inmiddels hebben we al vele ouders en verzorgers blij gemaakt met mooie voetbalfoto’s bij de jeugdwedstrijden in Apeldoorn. We kunnen de volgende wedstrijd van UW kind ook al langs de zijlijn staan met onze camera’s, om voor u een aantal onvergetelijke foto’s van uw favoriete elftal te maken.

Sportdagen

Ook sportdagen op scholen zijn een dankbare gelegenheid om kinderen in volle actie maar tevens ongedwongen te fotograferen. Ze zijn ontzettend gemotiveerd en willen winnen, koste wat het kost. Dit levert mooie prenten op voor de ouders en verzorgers.

De volgende sportdag van UW school kunnen we ook aanwezig zijn om u tegen een schappelijke prijs een verzameling onuitwisbare herinneringen te bezorgen. Gezien het grote aantal sportdagen in het voorjaar en het begin van de zomer, raden wij u aan ons tijdig te boeken.