Huisdierfotografie

Met ons milieubewuste en goedkope concept werden wij al snel ook gevraagd voor huisdierfotografie. De ene dierenliefhebber wilde graag zijn slang op de foto, de ander zijn koe en de derde haar hond. Zo kwam het één van het ander en zijn wij ons ook gaan specialiseren in het fotograferen van huisdieren bij de baasjes thuis en op mooie locaties in parken, bossen en natuurgebieden.

Actiefoto’s van dieren

Onze achtergrond in de actiefotografie stelt ons ook in staat om de mooiste actiefoto’s van uw trouwe viervoeter te maken, terwijl hij/zij speels in de bossen ronddartelt. Evenals de dieren zijn wij ook niet bang voor modder of natte of koude voeten…

En natuurlijk knippen wij uw huisdier op het mooiste moment om u zo een onvergetelijke herinnering te leveren.

Bruine Labrador tijdens een huisdierreportage aan het strand
Bekijk ons portfolio huisdierfotografie

Afscheid van een huisdier

Eén van onze opdrachtgevers had een 17 jaar oude hond en wilde graag een mooie foto van haarzelf met haar hond als aandenken. Dus zijn we naar een bosrijke omgeving gegaan, waar de hond en haar bazin zich konden ontspannen, zodat we een mooie fotoreportage konden maken van de viervoeter.

De bazin van de hond was ontzettend blij met de mooie foto’s en heeft er bij een winkel in de buurt een groot aantal in diverse formaten laten afdrukken. Een grote afdruk hangt nu als aandenken aan de muur van haar huiskamer.

Niet in de studio, maar in de natuur

Laat ons nu een mooie fotoreportage maken van uw huisdier, want de meeste mensen overleven hun huisdier (krokodillen, schildpadden en papegaaien zijn echter bekende uitzonderingen). Zo heeft u later altijd nog een mooi aandenken om naar te kijken.

Of verras iemand in uw directe leefomgeving met een mooie ingelijste foto van uw gezamenlijke huisdier als cadeau.

Huisdierreportage in de winter
Bekijk ons portfolio huisdierfotografie

Wij zijn niet snel bang…

Enige tijd geleden werden we gevraagd om een fotoreportage te maken van een slang. Dat was nieuw voor ons, maar doordat we lange tijd in de bush in Kenia hebben vertoefd en gefotografeerd zijn we niet snel bang voor de meeste diersoorten. Een gepaste afstand en een goede telelens werken ook vaak prima met de wat lastiger te benaderen dieren.

Tarieven huisdierfotografie

In onderstaande tabel zijn de kosten voor de huisdierfotografie af te lezen. Hierin is inbegrepen:

Fotoreportage huisdier

€ 150
  • 1 uur fotografie
  • Max. 6 personen
  • Max. 2 huisdieren
  • Meer dan 50 foto's
  • Foto's via WeTransfer
  • Reiskosten <25 km inbegrepen
Huisdierreportage
Bekijk ons portfolio huisdierfotografie