Google Bedrijfspanorama’s

Vrijwel iedereen kent Google Streetview en heeft wel eens virtueel door zijn of haar eigen straat “gewandeld”. Sinds 2012 biedt Google bedrijven in Nederland ook de gelegenheid om de binnenkant van het bedrijf volgens dezelfde technologie te laten fotograferen en op de diverse Google sites als virtuele bedrijfsrondleiding aan te bieden.

Vertrouwde Google BedrijfsfotograafGoogle Bedrijfspanorama’s is de meest recente uitbreiding van ons dienstenpakket. Eduard is in april 2013 door Google gecertificeerd als Vertrouwde Google Bedrijfsfotograaf. Dat houdt dus in dat hij bedrijfspanorama’s kan en mag maken en deze kan koppelen aan zakelijke Google+ pagina’s, Google Search en Google Maps (incl. Streetview).

Rondleiding, terwijl het bedrijf gesloten is

Je kunt de Google Bedrijfspanorama niet alleen op de diverse Google sites bekijken, maar het is ook mogelijk deze op de website van het bedrijf te plaatsen en op een Facebookpagina. Zo kunnen prospects en klanten 24 uur, 7 dagen per week een kijkje nemen in uw showroom, winkel, restaurant, trouwlocatie, rouwcentrum, zwembad, hotel, kinderdagverblijf of vergaderlocatie. Eigenlijk is uw bedrijf dus 24 uur per dag, 7 dagen in de week virtueel geopend.

Google Bedrijfspanorama's

Bekijk hieronder een voorbeeld van een bedrijfspanorama van de “Woeste Hoeve”, net buiten Apeldoorn:


Grotere kaart weergeven
 

Rechtenvrije impressiefoto’s

Als Google Bedrijfsfotograaf komt Eduard voor het maken van een Bedrijfspanorama op het afgesproken tijdstip naar uw bedrijf en maakt gedurende één uur (of langer, afhankelijk van de grootte van uw locatie) niet alleen foto’s voor de virtuele bedrijfsrondleiding, maar ook een aantal impressiefoto’s. Hieronder ziet u enkele impressiefoto’s van bovenstaande Bedrijfspanorama van de “Woeste Hoeve”:

Sorry:
- Please recheck your ID(s).
- If you are showing a private album, check that the "Retrieve Photos From" option is set to "User's Private Album" and that the Authorization Key is correct.

De impressiefoto’s van uw bedrijf worden u naderhand per WeTransfer in hoge kwaliteit (en zonder watermerk) toegestuurd. Naast dat ze ook bij uw zakelijke Google+ pagina worden geplaatst, heeft u het recht om de foto’s te gebruiken waar u dat wilt (digitaal, gedrukt etc.).

yelp-logoExtra gratis service: foto’s ook op Yelp

Om uw bedrijf extra in de schijnwerpers te zetten, uploadt Eduard de impressiefoto’s ook naar uw bedrijfsvermelding op Yelp. En mocht uw bedrijf nog niet vermeld staan op Yelp, dan wordt dat meteen geregeld.

Geen abonnement, geen verrassingen

De Google Bedrijfspanorama is een eenmalige actie, in de zin dat u er slechts eenmaal voor  betaalt. Ook al laat u de bedrijfspanorama jarenlang op Google staan, er worden geen abonnementskosten of andere extra kosten in rekening gebracht.

Klik op onderstaand logo om meer Bedrijfspanorama’s te bekijken

Google Bedrijfspanorama's