Gezinsfotografie

Gezinsfotografie is een combinatie van een mooie locatie in een ongedwongen sfeer en veel geduld. Daarom kiezen wij er bewust voor om je gezin niet in een studio te fotograferen, maar bijvoorbeeld een gezinsreportage te maken bij jullie in huis, in de tuin of op een mooie locatie. Wij nemen er ook de tijd voor, om een serie mooie foto’s van je gezin, jou en je partner en de kinderen (al of niet vergezeld door een huisdier) te maken.

Gezinsreportage thuis of op locatie

Wij komen op afspraak bij je thuis of op een vooraf afgesproken locatie om in een ontspannen sfeer foto’s te maken van je gezin. Het kan zijn dat je zelf een mooie locatie voor de gezinsfoto’s in gedachten heeft. Zo niet, dan hebben wij er talloze op de Veluwe en in/om Apeldoorn. Daar hebben we al van veel gezinnen mooie foto’s gemaakt op talloze schitterende plekjes.

Natuurlijk spreken we bij het maken van de afspraak ook meteen een alternatieve datum af, mocht het weer niet mee willen werken. We hebben veel zelf onder controle, maar helaas hebben wij geen invloed op het weer op de dag van de fotoshoot. De dag voorafgaand aan de fotoshoot nemen we nog eventjes per e-mail contact met je op, als het weer iets minder gunstig gezind lijkt.

Familiereportage in zee (Gambia)
Bekijk ons portfolio gezinsfotografie

Schappelijke tarieven voor gezinsfotografie

Dankzij onze schappelijke tarieven kun je ons ook gewoon jaarlijks inhuren voor een mooie gezinsreportage van je gezin, om bijvoorbeeld opa’s en oma’s ieder jaar te verrassen met een mooie gezinsfoto, of een foto van de kleinkinderen.

Wij rekenen een vaste prijs voor een fotoshoot van zo’n 50-80 gezinsfoto’s en geen extra kosten voor een locatie in een straal van 10 kilometer om Apeldoorn.

Wanneer je een familiereportage wil van meerdere gezinnen, dan hanteren wij zelfs scherpere tarieven en worden de kosten per gezin nog lager.

Ontspannen sfeer voor de kinderen

Zoals we hierboven al schreven nemen we voor het maken van een aantal gezinsfoto’s alle tijd, waardoor we een ontspannen sfeer creëren voor de kinderen. Alleen dan kunnen zij zichzelf zijn en spontaan op de foto worden gezet. Dit levert natuurlijk ook de mooiste kiekjes op.

Familiereportage in de buurt van Apeldoorn
Bekijk ons portfolio gezinsfotografie

Je kunt natuurlijk ook bijvoorbeeld een voetbal of frisbee meenemen, zodat de kinderen wat afleiding hebben en zich niet zo snel gaan vervelen. Spelende kinderen levert vaak leuke foto’s op!

Al onze fotografen hebben een lange ervaring met het fotograferen van kinderen en beschikken over engelengeduld om u zo de perfecte gezinsfoto’s te garanderen.

Gezinsfoto’s per WeTransfer en backupgarantie

Binnen maximaal drie werkdagen na het maken van de gezinsreportage, ontvang je de foto’s in hoge kwaliteit per WeTransfer. Je kunt te allen tijde zelf bij je favoriete fotoservice de gezinsfoto’s in de door u gewenste formaten laten afdrukken. Ook kun je ze natuurlijk delen op Facebook, Instagram, LinkedIn of een eigen website plaatsen.

Mocht je onverhoopt de foto’s kwijtraken dan is er nog geen man overboord. Omdat wij ervoor zorgdragen dat alle foto’s op meerdere (beveiligde) locaties worden bewaard, kun je te allen tijde de gezinsfoto’s nabestellen.

Familiereportage in Apeldoorn (Paleis het Loo)
Bekijk ons portfolio gezinsfotografie

Tarieven gezinsfotografie

We bieden al een gezinsreportage vanaf € 150. Dit is binnen een straal van maximaal 20 km rond Apeldoorn. Daarbuiten brengen wij reiskosten in rekening.

Gezin

€ 150
 • Ouders + kinderen
 • 1 uur fotografie
 • Max. 6 personen
 • Ca. 50 foto's
 • Foto's via WeTransfer

Gezin+

€ 200
 • Ouders + kinderen + aanhang
 • 1.5 uur fotografie
 • Max. 10 personen
 • Ca. 70 foto's
 • Foto's via WeTransfer

Familie

€ 250
 • Grootuders + kinderen + aanhang + kleinkinderen
 • 1.5 uur fotografie
 • Max. 25 personen
 • Ca. 120 foto's
 • Foto's via WeTransfer

Meer informatie over gezinsfotografie?

Neem nu contact met ons op, als je meer informatie wenst of een belafspraak wil maken om de mogelijkheden door te spreken.