Gezinsfotografie – Gezinsreportage voor een vriendelijke prijs

Gezinsfotografie is een combinatie van een mooie locatie in een ongedwongen sfeer en veel geduld. Daarom kiezen wij er bewust voor om uw gezin niet in een studio te fotograferen, maar bijvoorbeeld een gezinsreportage te maken bij u in huis, in de tuin of op een mooie locatie. Wij nemen er ook de tijd voor, om een serie mooie foto’s van uw gezin, u en uw partner en de kinderen (al of niet vergezeld door een huisdier) te maken.

Gezinsreportage thuis of op locatie

Wij komen op afspraak bij u thuis of op een vooraf afgesproken locatie om in een ontspannen sfeer foto’s te maken van uw gezin. Het kan zijn dat u zelf een mooie locatie voor de gezinsfoto’s in gedachten heeft. Zo niet, dan hebben wij er talloze op de Veluwe en in/om Apeldoorn. Daar hebben we al van veel gezinnen mooie foto’s gemaakt op talloze schitterende plekjes.

Sorry:
- Please recheck your ID(s).
- If you are showing a private album, check that the "Retrieve Photos From" option is set to "User's Private Album" and that the Authorization Key is correct.

Natuurlijk spreken we bij het maken van de afspraak ook meteen een alternatieve datum af, mocht het weer niet mee willen werken. We hebben veel zelf onder controle, maar helaas hebben wij geen invloed op het weer op de dag van de fotoshoot. De dag voorafgaand aan de fotoshoot nemen we nog eventjes per e-mail contact met u op, of het kan doorgaan.

Schappelijke tarieven voor gezinsfotografie

Dankzij onze schappelijke tarieven kunt u ons ook gewoon jaarlijks inhuren voor een mooie gezinsreportage van uw gezin, om bijvoorbeeld opa’s en oma’s ieder jaar te verrassen met een mooie gezinsfoto, of een foto van de kleinkinderen.

Wij rekenen een vaste prijs voor een fotoshoot van zo’n 50-80 gezinsfoto’s en geen extra kosten voor een locatie in een straal van 10 kilometer om Apeldoorn.

Wanneer u een familiereportage gemaakt wenst te hebben van meerdere gezinnen, dan hanteren wij zelfs scherpere tarieven en worden de kosten per gezin nog lager.

Ontspannen sfeer voor de kinderen

Zoals we hierboven al schreven nemen we voor het maken van een aantal gezinsfoto’s alle tijd, waardoor we een ontspannen sfeer creëren voor de kinderen. Alleen dan kunnen zij zichzelf zijn en spontaan op de foto worden gezet. Dit levert natuurlijk ook de mooiste kiekjes op.

U kunt natuurlijk ook bijvoorbeeld een voetbal of frisbee meenemen, zodat de kinderen wat afleiding hebben en zich niet zo snel gaan vervelen. Spelende kinderen levert vaak leuke foto’s op!

Al onze fotografen hebben een lange ervaring met het fotograferen van kinderen en beschikken over engelengeduld om u zo de perfecte gezinsfoto’s te garanderen.

Gezinsfoto’s per WeTransfer (of op DVD) en backupgarantie

Binnen maximaal drie werkdagen na het maken van de gezinsreportage, ontvangt u de foto’s in hoge kwaliteit per WeTransfer. Optioneel kunt u ze ook op een gepersonaliseerde DVD in luxe verpakking per post of thuisbezorgd krijgen. Eventueel kunt u een extra DVD met foto’s bestellen, die u kado kunt doen aan iemand anders. U kunt te allen tijde zelf bij uw favoriete (foto)zaak de gezinsfoto’s in de door u gewenste formaten kunt laten afdrukken en ze meteen ook op Facebook, LinkedIn of een eigen website plaatsen.

Mocht u onverhoopt de DVD of de foto’s kwijtraken dan is er nog geen man overboord. Omdat wij ervoor zorgdragen dat alle foto’s op meerdere (beveiligde) locaties worden bewaard, kunt u te allen tijde de gezinsfoto’s nabestellen.

Recente gezinsreportages

Tarieven gezinsfotografie

In onderstaande tabel zijn de kosten voor de gezinsfotografie af te lezen. Hierin is inbegrepen:

  • 6 personen
  • Minstens 50 unieke foto’s (zowel in kleur, als zwart/wit, dus minstens 100 foto’s)
  • Foto’s t.b.v. social media profielen
  • Reiskosten tot 30 kilometer van Apeldoorn
  • Foto’s binnen 3 dagen opgestuurd via WeTransfer

Gezinsreportage
(max 6 pers.)

Buitenlocatie (ca 1 uur)

Aan huis (ca. 1,5 uur)

DVD in luxe verpakking

Extra personen

Reiskosten (> 30 km)

Tarieven

€ 150,-

€ 200,-

€ 25,-

€ 25,- / persoon

€ 0,35 / km