Trouwreportage in Haarlem (Noord-Holland): Dayenne en JeanPaul

Voor de trouwreportage van Dayenne en JeanPaul zijn we op 1 juni 2012 bijtijds richting Haarlem (Noord-Holland) gereden, waarbij de ene bruidsfotograaf naar de bruid ging en de andere trouwfotograaf naar de bruidegom.

JeanPaul kwam Dayenne ophalen in een schitterende koets waar twee paarden voor waren gespannen. Daarachter reed een paardentram voor de daggasten.

Wij reden snel naar de Grote of St. Bavokerk in het centrum van Haarlem om daar de omgeving te verkennen en om alvast een blik te werpen in de kerk zelf. Na de huwelijksvoltrekking in de Grote of Sint Bavokerk stapte het bruidspaar met de daggasten in een rondvaartboot, samen met één van onze trouwfotografen.

De andere trouwfotograaf ging vervolgens door naar restaurant de “Molenplas”, om daar de rondvaartboot op te wachten. Toen het gezelschap was gearriveerd hebben Dayenne en JeanPaul eerst de bruidstaart aangesneden en werd er op hun geluk getoast.

Daarna hebben we met het bruidspaar en hun bruidsmeisje de bruidsreportage gemaakt. Eenmaal teruggekomen hebben we nog een aantal groepsfoto’s gemaakt, waarna onze opdracht erop zat.

Samenvatting
Datum
Soort reportage
Trouwreportage in Haarlem (Noord-Holland)
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Speak Your Mind

*