Bruidsreportage in Utrecht: Sophie en Klaas

Sophie en Klaas trouwden vandaag in Utrecht. We ontmoetten elkaar bij hen thuis, waarna wij met twee trouwfotografen achter het bruidspaar aan reden naar de Intratuin in Utrecht. Daar hebben we de bruidsreportage gemaakt, tot groot vermaak van de bezoekers van de Intratuin en natuurlijk van de bruid en bruidegom.

Er was nog een groot deel van de kerstdecoraties aanwezig, dus dat leverde extra leuke foto’s op. Na de bruidsreportage was er een lunch bij het bruidspaar thuis. Vanaf daar gingen we naar boerderij “Mereveld”, waar de huwelijksvoltrekking en de rest van de festiviteiten plaatsvond.

Er waren zo’n 110 gasten aanwezig tijdens de huwelijksvoltrekking, dus dat was een flinke groep om helemaal op de groepsfoto te kunnen zetten. Gelukkig konden we die foto’s maken vanaf een vide, binnen in de boerderij.

Na de receptie genoot het bruidspaar en de gasten van de lekkernijen van een mooie ingericht buffet, waarna de feestavond begon. Sophie en Klaas openden de feestavond met een mooie openingsdans. Toen wij deze hadden vastgelegd en nog wat foto’s hadden gemaakt van de dansende gasten, keerden wij huiswaarts.

Samenvatting
Datum
Soort reportage
Bruidsreportage in Utrecht
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Speak Your Mind

*