Bruidsreportage in Slot Zeist: Eva en Laurens-Jan

In Slot Zeist hebben wij op 9 juli 2011 de bruidsreportage mogen maken van het huwelijk van Eva en Laurens-Jan. We begonnen bij Hotel Figi in Zeist (Utrecht). Daar stond een koets met twee paarden ervoor op het bruidspaar te wachten.

Eva en Laurens-Jan gingen per koets naar het nabijgelegen Wilhelminapark, alwaar we een aantal mooie foto’s hebben gemaakt. Daarna gingen onze twee trouwfotografen richting Slot Zeist, waar het bruidspaar even later ook (per koets) arriveerde.

De huwelijksvoltrekking werd bijgewoond door zo’n 100 daggasten. Nadat Eva en Laurens-Jan in de echt waren verbonden genoot iedereen van een lunch. Na de lunch hebben we rondom Slot Zeist de daadwerkelijke bruidsreportage gemaakt, gevolgd door de groepsfoto’s.

Aan het begin van de avond werd het diner geserveerd. Gedurende het diner waren er nog diverse toespraken. Vanaf half acht begonnen de avondgasten te arriveren. Wij hebben zo goed als alle avondgasten bij binnenkomst gefotografeerd, terwijl de tweede trouwfotograaf sfeerfoto’s maakte van het feest.

Onze taak zat erop, toen wij foto’s hadden gemaakt van de wervelende openingsdans van het bruidspaar.

Samenvatting
Datum
Soort reportage
Bruidsreportage op Slot Zeist
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Speak Your Mind

*