Bruidsreportage in Rijen (Noord-Brabant): Anouk en Ralf

Voor de trouwreportage/bruidsreportage van Anouk en Ralf gingen we naar Rijen in Noord-Brabant, alwaar we met twee trouwfotografen zijn begonnen de voorbereidingen van bruid Anouk en bruidegom Ralf te fotograferen. Vervolgens ging onze ene trouwfotograaf een paar minuten eerder weg dan Ralf, zodat hij op tijd ter plekke was om het ophalen van de bruid door de bruidegom vast te leggen.

In de tuin hebben wij de groepsfoto’s gemaakt met het bruidspaar en de daggasten. Na een lunch de hebben genuttigd ging het bruidspaar samen met de daggasten in een oude witte Amerikaanse schoolbus naar een kapelletje in Molenschot, om hen in de echt te laten verbinden.

Tijdens de huwelijksvoltrekking was er een koor dat fantastisch zong… Anouk en Ralf kwamen al swingend binnen en genoten met volle teugen van de heerlijke muziek.

De receptie vond plaats in café ’t Rijens Vat in Rijen. Daar werd ook de bruidstaart aangesneden. Na het diner zat onze opdracht erop en keerden wij met de nodige Gigabytes aan trouwfoto’s huiswaarts.

Omwille van de privacy van het bruidspaar hebben wij geen foto’s of video online gezet…

Samenvatting
Datum
Soort reportage
Bruidsreportage in Rijen (Noord-Brabant)
Beoordeling
41star1star1star1stargray

Speak Your Mind

*