Bruidsreportage op Paleis het Loo in Apeldoorn (Gelderland): Farrah en Sybren

Farrah en Sybren hadden twee van onze trouwfotografen ingehuurd voor het vastleggen van een groot deel van hun trouwdag. Onze bruidsfotograaf Suzanne ging naar Farrah om de laatste voorbereidingen te fotograferen, terwijl trouwfotograaf Eduard naar Sybren ging om zijn laatste momenten als ongehuwde op de gevoelige plaat vast te leggen.

Nadat Sybren het bruidsboeket, de corsages en het bloemstuk voor op de trouwauto (Corvette Stingray) had ontvangen ging hij Farrah ophalen om mee te gaan naar de huwelijksvoltrekking in Kasteel de Cannenburch, eveneens in Vaassen (Gelderland).

Na de huwelijksvoltrekking hebben we eerst de groepsfoto’s gemaakt, gevolgd door de trouwreportage / bruidsreportage in de tuinen van Paleis het Loo in Apeldoorn. Vanaf daar gingen we samen met het bruidspaar naar de “Keet van Heerde”, waar zij na het aansnijden van de bruidstaart en het uitbrengen van een toast samen met de daggasten aanschoven aan een diner.

Tegen 21:30 uur deden Sybren en zijn bruid Farrah de openingsdans die we ook hebben gefotografeerd, waarna wij weer huiswaarts konden keren.

Samenvatting
Datum
Soort reportage
Bruidsreportage op Paleis het Loo (Apeldoorn, Geldeland)
Beoordeling
41star1star1star1stargray

Speak Your Mind

*