Bruidsreportage in Nijmegen (Gelderland): Lindsey en Mike

Lindsey en Mike trouwden op 10 september 2011 in hun woonplaats Nijmegen (Gelderland) en hadden ons ingehuurd om hun bruidsreportage te verzorgen vanaf het opmaken van de bruid en de voorbereidingen van de bruidegom in de ochtend tot en met de openingsdans ’s avonds.

Daartoe gingen wij met twee trouwfotografen naar Nijmegen (Gelderland): de ene trouwfotograaf ging naar de bruid Lindsey en de andere trouwfotograaf naar Mike.

Mike haalde Lindsey op in een mooie Rolls Royce, waarmee zij naar de trouwlocatie “Landgoed de Duckenburg” reden. In de buitenlucht vond daar de huwelijksvoltrekking plaats op een steiger aan het water. Na de huwelijksvoltrekking hebben we eerst een aantal foto’s gemaakt van het bruidspaar en vervolgens gingen we met naar de kerk voor de kerkelijke inzegening.

Toen die had plaatsgevonden gingen we terug naar “Landgoed de Duckenburg” voor de felicitaties, het aansnijden van de bruidstaart en de groepsfoto’s.

Vervolgens ging het gezelschap dineren. ’s Avonds hebben we nog sfeerfoto’s gemaakt van de feestavond en de openingsdans. Het was leuk om daar ’s avonds een echtpaar dat wij vorig jaar als bruidspaar hadden gefotografeerd, ook tegen te komen. Achteraf bleek dat Lindsey en Mike ons op hun aanbeveling hadden gecontracteerd.

Samenvatting
Datum
Soort reportage
Trouwreportage in Nijmegen
Beoordeling
41star1star1star1stargray

Speak Your Mind

*