Bruidsreportage in Maurik (Gelderland): Nellie en Floris

Op 9 december 2011 gingen wij in de ochtend met twee trouwfotografen naar Rijswijk (Gelderland) voor de trouwreportage van Nellie en Floris. In haar ouderlijk huis aan de dijk langs de Rijn begonnen wij met het fotograferen van de voorbereidingen: het kappen, opmaken en natuurlijk het aantrekken van de bruidsjurk.

Toen zij gereed was, kwam haar bruidegom Floris haar ophalen in een rode Alfa Romeo. Hoewel het net niet vroor, was de temperatuur niet bijster aangenaam en dus moesten we de trouwreportage steeds in kleine stukjes doen, zodat Nellie tussendoor iedere keer eventjes iets kon opwarmen. De oevers van de Rijn en de nabijgelegen sluizen leverden mooie trouwfoto’s op.

Na de lunch gingen we met het bruidspaar naar Maurik (Gelderland), waar zij het “Ja”-woord tegen elkaar uitspraken, elkaar de trouwringen aanschoven en samen met de getuigen de handtekeningen plaatsten. Toen de groepsfoto van de hele groep was gemaakt, gingen we naar een restaurant in de buurt, waar de receptie, het diner en het avondfeest plaatsvonden.

We hebben gedurende de avond alle avondgasten bij binnenkomst gefotografeerd, zodat het kersverse echtpaar de foto’s kan gebruiken in het foto-gastenboek. De feestavond werd geopend met een openingsdans door het bruidspaar, die echter heel snel de vorm aannam van een ware flashmob: FANTASTISCH!

Later op de avond zat onze taak erop en konden wij afscheid nemen van het bruidspaar en de gasten…

 

Samenvatting
Datum
Soort reportage
Bruidsreportage in Maurik
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Speak Your Mind

*