Bruidsreportage in Kasteel ’t Kerckebosch (Zeist): Marianne en Edwin

We waren vandaag met twee trouwfotografen aanwezig in Kasteel ’t Kerckebosch te Zeist voor de trouwreportage van Marianne en Edwin uit Houten. Vanaf 13:00 uur hebben we foto’s gemaakt, tot na negenen.

Zo hebben we trouwfoto’s gemaakt van de voorbereidingen van zowel de bruid als de bruidegom en van de gasten, vanaf het moment dat de eerste binnenkwamen.

Eind november hadden we reeds het ondertrouwfeest van de bruid en bruidegom gefotografeerd. En omdat het bruidspaar ontzettend tevreden was met de foto’s, hebben ze ons ook gevraagd om vandaag de bruidsreportage in ’t Kerckebosch in Zeist vast te leggen.

Nadat zowel de bruid en de bruidegom zich in hun trouwkleding hadden gestoken, werd de bruid onderaan de klassieke trap van Kasteel ’t Kerckebosch opgewacht door de bruidegom. Daarna vond de huwelijksvoltrekking plaats, die werd gelardeerd met zang en live viool en pianomuziek. De bruid en haar dochter speelden ook nog een prachtige quatre-mains op de piano.

We hebben trouwfoto’s gemaakt tot en met de aanvang van het diner. Op verzoek van het bruidspaar hebben we onder de diashow met de foto’s een klassiek stuk van Johann Sebastian Bach gezet, te weten “De Brandenburgse Concerten no. 3”.

Samenvatting
Datum
Soort reportage
Bruidsreportage in Kasteel 't Kerckebosch (Zeist)
Beoordeling
41star1star1star1stargray

Speak Your Mind

*