Bruidsreportage in Kasteel ter Horst (Loenen, Gelderland): Xanthine en Wim

Xanthine en Wim uit Apeldoorn (Gelderland) hadden ons gecontracteerd voor de fotoreportage van hun trouwdag op 5 oktober 2012. Daartoe gingen we zoals gewoonlijk weer met twee trouwfotografen op pad: de ene naar de bruid, de andere naar de bruidegom.

Wim haalde Xanthine op, waarna we met het bruidspaar naar de basisschool gingen, waar Xanthine lesgeeft. Daar hadden haar collega’s en leerlingen een fantastisch onthaal en feest voorbereid.

Sorry:
- Please recheck your ID(s).
- If you are showing a private album, check that the "Retrieve Photos From" option is set to "User's Private Album" and that the Authorization Key is correct.

De bruidsreportage hebben we gemaakt in Burgers Zoo, in Arnhem (Gelderland). De desert, de ocean en andere delen van de dierentuin waren fantastisch om een bijzondere trouwreportage te maken. Op zo’n moment en in zo’n omgeving heb je eigenlijk altijd te weinig tijd, want als de creatieviteit op gang komt, kun je door blijven gaan.

Echter, het bruidspaar had gepland om 14:00 uur in Kasteel ter Horst in Loenen elkaar het “Ja”-woord te geven, dus we moesten wel richting het Loenense kasteeltje.

Daar werd het bruidspaar opgewacht door familie, vrienden en andere gasten. Al swingend kwamen Xanthine en Wim de trouwzaal binnen en na afloop gingen ze ook weer dansend naar buiten. Daar werden duiven losgelasten en hebben we groepsfoto’s gemaakt.

De resterende feestactiviteiten vonden plaats in het Van der Valk hotel in Duiven. Daar heeft het bruidspaar de taart aangesneden, getoast en gedineerd. En nadat het diner genuttigd was, begon de feestavond.

Het kersverse echtpaar opende de avond en de dansvloer met fantastische en flitsende openingsdans, waarna onze taak erop zat en wij huiswaarts konden keren.

Samenvatting
Datum
Soort reportage
Trouwreportage in Burgers Zoo (Arnhem)
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Speak Your Mind

*