Bruidsreportage in Elburg (Gelderland): Dianne en Erik

Dianne en Erik hebben ons gevraagd om hun hele trouwdag in Elburg (Gelderland) -vanaf de voorbereidingen thuis, tot en met de openingsdans- te fotograferen.

Vanaf hun woning gingen we met het bruidspaar en de daggasten naar het stadhuis in Elburg (Gelderland) voor de huwelijksvoltrekking. Nadat het bruidspaar in de echt was verbonden hebben we groepsfoto’s gemaakt in de kloostertuin achter het stadhuis.

Daarna werd er geluncht in restaurant “De Haas”, schuin tegenover het stadhuis van Elburg. Toen iedereen gevoed en gelaafd was gingen de daggasten op drie botters een rondvaart maken op het Veluwemeer, gevolgd door een speurtocht door Elburg. Deze rondvaart is door onze derde trouwfotograaf gefotografeerd.

Wij hadden op die manier mooi de tijd en gelegenheid om samen met het kersverse echtpaar de bruidsreportage/trouwreportage te maken. We hebben een aantal leuke trouwfoto’s gemaakt in Elburg zelf en bij Ampie’s berg (Ampie’s Tuin) in ’t Harde.

Na de borrel werd er gedineerd en begon de feestavond. Tot grote verrassing van Erik kwam zijn idool Bertje Doperwtje ook nog optreden en na de openingsdans zat ons werk erop en keerden wij huiswaarts.

Samenvatting
Datum
Soort reportage
Bruidsreportage in Elburg (Gelderland)
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Speak Your Mind

*