Bruidsreportage in Delft (Zuid-Holland): Ilja en Wouter

Voor de bruidsreportage van Ilja en Wouter gingen wij met twee trouwfotografen richting Zuid-Holland, naar Rijswijk en Schipluiden om precies te zijn. De ene bruidsfotograaf was bij de bruid in Schipluiden, terwijl de andere trouwfotograaf in Rijswijk de voorbereidingen van de bruidegom fotografeerde.

Om 08:00 uur arriveerde de trouwauto -een mooie Pontiac Tempest- bij bruidegom Wouter in Rijswijk, waarmee hij zijn aanstaande bruid Ilja ophaalde in Schipluiden. De daadwerkelijke staatsiefoto’s hebben we gemaakt in het Wilhelminapark in Delft, vlakbij de school waar het bruidspaar elkaar heeft leren kennen.

Vervolgens lunchte het bruidspaar met alle daggasten in de Lickebaertshoeve aan de Oostgaag in Maasland. Daar vond ook de huwelijksvoltrekking plaats. Nadat het bruidspaar elkaar eeuwige trouw had beloofd vond in een kerk in Den Hoorn de kerkelijke inzegening plaats.

Daarna vonden de receptie, het diner en het bruilofteest ook plaats in de Lickebaertshoeve in Maasland (Zuid-Holland). Toen wij de openingsdans van Ilja en Wouter hadden gefotografeerd, keerden wij huiswaarts.

Samenvatting
Datum
Soort reportage
Bruidsreportage in Delft
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Speak Your Mind

*