Rustmoment op je trouwdag

Bij het doorspreken van de planning van de trouwdag zien we het maar al te vaak: het bruidspaar –dat natuurlijk al last heeft van een verhoogd stressniveau– heeft een overvolle planning en holt (rijdt) van hot naar her om zo invulling te geven aan de dag, die geacht wordt mooiste de dag van hun leven te zijn…

De vraag is of een overvol geplande agenda voor je trouwdag bijdraagt tot de verwachte ervaring: de mooiste dag van je leven… Wij vinden van niet!

Natuurlijk, het is een drukke dag. Maar we zien dikwijls dat het bruidspaar haar best doet om aan de verwachtingen van alle naasten te voldoen en zich verplicht voelt om het iedereen naar de zin te maken, zonder al teveel rekening met henzelf te houden. Dus vergeten ze ergens op de trouwdag een rustmoment in te lassen.

Daarom raden wij bij ieder kennismakingsgesprek het bruidspaar in spé aan om ergens gedurende hun trouwdag een rustmoment te plannen. Dit kan zijn dat ze zich even samen terugtrekken of –als het mooi weer is– tijdens de bruidsreportage ergens even lekker picknicken.

Wij bieden ook altijd aan om een leuke picknickmand mee te nemen, zodat het bruidspaar zelf alleen maar voor de broodjes en eventuele bubbels hoeft te zorgen. Ook een gezellige picknick levert mooie foto’s op! En geloof ons: zo’n rustmoment maakt je dag echt compleet en zorgt ervoor dat je de rest van de dag weer aan kunt, zonder dat je het gevoel hebt dat je helemaal wordt geleefd en op je tandvlees moet lopen.

Denk hier eens aan bij het maken van de indeling van jullie trouwdag en vergeet niet: het is jullie dag en je organiseert de dag niet om het de mensen om je heen helemaal naar de zin te maken!

Speak Your Mind

*