Rollei Sportsline 90 als cadeautip

Binnenkort is het Sinterklaas (gevolgd door Kerstmis) en hebben de kinderen moeite met het samenstellen van hun verlanglijstje. De Pieten, Hulp-Sinten en de Kerstman vinden het vaak ook nog eens lastig om cadeaus voor de kinderen te verzinnen. Wij kunnen ons natuurlijk goed voorstellen dat veel kinderen reeds een Nintendo DS, XBox 360, Wii of een Playstation 3 hebben met tientallen spellen, waardoor het kiezen van een cadeau moeilijk wordt.

Vanuit onze fotografie-achtergrond hebben wij een cadeau-suggestie voor de Pieten en Hulp-Sinterklazen: koop een robuuste, simpel te bedienen digitale camera en laat de kinderen er lustig op los fotograferen. Wie weet vinden ze het ontzettend leuk en ontwikkelen ze zich tot de hobby-fotograaf van de familie!! Geef ze in ieder geval een kans.

Tijdens onze verkenningstochten op Internet kwamen we een leuke digitale camera tegen: de Rollei Sportsline 90. Dit is een compacte 9-megapixel digitale camera, die niet alleen spatwaterdicht is, maar ook nog eens tijdens het snorkelen onderwater kan worden meegenomen tot drie meter diepte!

rollei_sl90_blue_vr_pers

Rollei Sportsline 90 digitale camera

Een bijkomend voordeel is dat deze camera geen dure merkbatterijen vereist, maar gewoon zijn werk doet op 2 AAA-batterijen (je weet wel: die dunne, net iets kleiner en dunner dan penlights). Wij raden je een om hiervoor een setje van vier oplaadbare batterijen te kopen, tezamen met een oplader. Als de ene set leeg is, doe je de andere erin en stop je de eerste twee weer in de oplader.

En mochten al je oplaadbare batterijen tijdens je vakantie in Turkije, Griekenland of waar dan ook op zijn, dan koop je op iedere straathoek voor een habbekrats een set nieuwe en kan je kind weer doorgaan met foto’s maken.

De acht voorgeprogrammeerde scènes zoals “Sport” en “Nachtopnames” maken creatief fotograferen mogelijk. De opgenomen beelden kunnen via het 2,5-inch formaat TFT-display worden bekeken.

Standaard wordt bij de Rollei Sportsline 90 camera software op CD geleverd waarmee de opnames kunnen worden bewerkt en beheerd. De Rollei Sportsline 90 digitale camera is verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw en groen/geel. De prijs van deze camera is ongeveer € 100,-. Maar als je een beetje rond zoekt op Internet, kun je ‘m ook al vinden om en nabij de € 75,-.

Natuurlijk kunnen niet alleen kinderen, maar ook volwassenen binnen no-time met deze gemakkelijk te bedienen camera overweg en mede dankzij de schappelijke prijs is het een leuk kado voor Sinterklaas of Kerstmis.

Speak Your Mind

*