Passie voor fotografie

Mensen vragen ons wel eens: “Hoe houden jullie het vol om zoveel fotoreportages te maken en hoe zijn jullie in staat om iedere keer de mensen zo snel ontspannen en enthousiast te krijgen en ook nog eens originele foto’s te maken?”.

Het antwoord is een simpel woord van zes letters: P A S S I E. Passie voor het vak, passie voor het vastleggen van de mooiste en leukste momenten en passie voor creativiteit en originaliteit.

Al onze fotografen maken al foto’s sinds hun jonge jaren, de meesten al vanaf omstreeks hun zevende of negende levensjaar. Dan heb je er dus een passie voor, anders doe je dat niet en hou je het ook niet vol.

Meestal merken de mensen al snel aan de telefoon hoe enthousiast wij zijn. Bij iedere reportage vertellen we vol vuur over onze leuke of soms emotionele belevenissen bij diverse foto- en trouwreportages.

Met andere woorden: wij vinden het gewoon ontzettend leuk om te doen en ook al onze opdrachtgevers merken dit, zowel in de samenwerking, als in de kwaliteit van de foto’s. Kijk op onze site maar eens naar hun reacties en aanbevelingen. Sinds we zijn begonnen met het verzamelen van deze testimonials, hebben we ze allemaal letterlijk geciteerd, zonder ze mooier te maken, dan dat we ze ontvingen.

Wij zeggen ook altijd dat wij meteen moeten stoppen, zodra wij maar enigszins bespeuren dat deze passie plaats maakt voor een gevoel van sleur. En dat zullen wij ook zeker doen, want wij zijn ervan overtuigd dat dit direct zijn weerslag zal hebben in onze foto’s.

Maar gezien het feit dat we deze passie al zolang hebben en nog steeds bij iedere fotoreportage koesteren, verwachten wij dat de aarde eerder vergaat, dan dat wij onze passie voor fotografie verliezen!

Speak Your Mind

*