Eten en drinken tijdens je trouwdag

Vooral bij bruidsreportages op warme dagen maken we wel eens mee dat we de bruid of bruidegom langzaamaan wit zien wegtrekken, ondanks de recent gevolgde zonnebankkuur. Meestal is de oorzaak simpel: men vergeet voldoende te eten en/of te drinken!

Bijna altijd is de bruidegom strak in het pak en is de bruid ingesnoerd in een mooie bruidsjurk. De bruidegom zweet flink en krijgt een vochttekort, terwijl de bruid deels uitdrogingsverschijnselen krijgt omdat ze niet teveel wil drinken, want “het is zo lastig om in een lange trouwjurk naar het toilet te gaan”…

De oplossing is dan simpel: gewoon wat eten en/of drinken en dan maar wat vaker naar het toilet! Wij hebben altijd voldoende catering bij ons, om zowel onszelf als het bruidspaar op de been te houden.

Stem dit dus af met jullie trouwfotograaf. Mocht hij of zij geen eten/drinken meenemen, vergeet dan niet om zelf wat achterin de trouwauto te leggen. Vaak zijn een paar flesjes water, fris of energiedrankjes en enkele energierepen of wat broodjes kaas voldoende om je door dit soort vervelende momenten te helpen. En het zorgt ervoor dat jullie ook de rest van de dag in topvorm blijven!

Speak Your Mind

*