Bedrijfsreportages en evenementfotografie

Bedrijfsreportages en evenementfotografie rekenen wij ook onze specialismen. Zo worden we dikwijls gevraagd voor een bedrijfsreportage in het kader van een kantooropening, een jubileum, een bedrijfsfeest etc. Wat betreft evenementenfotografie hebben we reportages gemaakt van circusvoorstellingen, concerten, wijnproeverijen, salsafeesten, theaterprodukties en diverse artiesten.

Overhandiging sleutel aan Koning Willem-Alexander

Een paar jaar geleden zijn we bijvoorbeeld ingehuurd door Princeton University om een sfeerreportage te maken op Paleis het Loo, tijdens de officiële overhandiging van de sleutel van Nassau Hall op Princeton aan Koning Willem-Alexander.

Overhandiging sleutel van Nassau Hall door Princeton University aan Koning Willem Alexander
Bekijk ons portfolio bedrijfsfotografie

Raad van Bestuur van AkzoNobel

In opdracht van AkzoNobel hebben we een drietal bedrijfsreportages gemaakt ten behoeve van het financieel jaarverslag van 2015. We hebben de voorzitter van de Raad van Bestuur vastgelegd, alsmede de leden van de RvB:

Bedrijfsreportage: Raad van Bestuur van AkzoNobel
Bekijk ons portfolio bedrijfsfotografie

Technische bedrijfsreportages

Voor IBK Koudetechniek uit Houten hebben wij in het verleden een aantal bedrijfsreportages mogen maken van de bouw en installatie van diverse industriële koelunits. Bekijk hieronder een korte impressie van één van die fotoreportages in de vorm van een diashow:

Enkele van onze opdrachtgevers

Tarieven bedrijfsfotografie

Ons tarief voor bedrijfsfotografie bedraagt € 125 / uur (excl. B.T.W.). Dit is exclusief reiskosten en eventuele extra wensen / eisen.

Portfolio

Bekijk het “Portfolio Bedrijfsfotografie”.

Bedrijfsreportage reserveren? Nog vragen?

Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over een bedrijfsreportage of het boeken van een reservering van een evenementenfotograaf voor uw bedrijfsreportage. Wij doen ons best om zo snel mogelijk te reageren.