Babyfotografie

Je zwangerschap is een heel speciale periode, waar je graag een mooie herinnering aan overhoudt. Een zwangerschapsreportage of ‘dikke buiken fotoshoot’ is bij uitstek geschikt om het beeld van je dikke buik te vereeuwigen.

Zwangerschapsreportage thuis of op locatie

Als je wil kunnen we de zwangerschapsreportage zowel bij je thuis doen, als ergens op een buitenlocatie. Rondom Apeldoorn, Beekbergen, Hoenderloo, Klarenbeek zijn er meer dan voldoende fotogenieke plekken voor een onvergetelijke zwangerschapsreportage.

Babyreportage in Apeldoorn
Bekijk ons portfolio babyfotografie

Ook voor babyfotografie

Als je baby eenmaal is geboren kunnen we ook bij jullie langskomen voor een babyfotoshoot. Met wat eenvoudige hulpmiddelen veranderen we elke huiskamer in een tijdelijke fotostudio, zodat we jullie in je eigen vertrouwde omgeving kunnen fotograferen.

Babyfoto’s per WeTransfer en backupgarantie

Binnen maximaal drie werkdagen na het maken van de zwangerschapsreportage of babyreportage, ontvang je de foto’s in hoge kwaliteit per WeTransfer. Je kunt te allen tijde zelf bij je favoriete fotoservice de foto’s in de door jou gewenste formaten laten afdrukken. En natuurlijk kun je de foto’s ook op Facebook, Instagram of waar dan ook delen.

Babyreportage in Apeldoorn
Bekijk ons portfolio babyfotografie

Mocht je onverhoopt de zwangerschapsfoto’s of babyfoto’s kwijtraken dan is er nog geen ‘baby overboord’. Omdat wij ervoor zorgdragen dat alle foto’s op meerdere (beveiligde) locaties worden bewaard, kun je te allen tijde de foto’s nabestellen.

Babyreportage in Apeldoorn
Bekijk ons portfolio babyfotografie

Tarieven zwangerschapsreportage / babyreportage

We bieden al een zwangerschapsreportage of babyreportage vanaf € 150. Dit is binnen een straal van maximaal 20 km rond Apeldoorn. Daarbuiten brengen wij reiskosten in rekening.

Zwangerschap / Baby

€ 150
  • Ouders + broertjes / zusjes
  • 1 uur fotografie
  • Max. 6 personen
  • Ca. 50 foto's
  • Foto's via WeTransfer

Meer informatie over zwangerschapsfotografie of babyfotografie?

Neem nu contact met ons op, als je meer informatie wenst.